Facebook BeautyBalloon Wijchen Instagram BeautyBalloon Wijchen

Skin

FACE TREATMENTS

EXPRESS TREATMENT
30 minuten € 37,00

Geen tijd voor een uitgebreide gezichtstreatment, maar wel een beautytouch nodig? Deze treatment past perfect in een drukke levensstijl en kan gecombineerd worden met een lichaamstreatment. Deze treatment bestaat uit: Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – dieptereiniging – masker – hand-, hoofdhuid- of voetmassage tijdens inwerking van het masker – afgestemde dagverzorging.

COMPLETE TREATMENT
60 minuten € 67,00

Deze treatment wordt afgestemd op jouw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten ervaar je direct resultaat. Deze treatment bestaat uit: Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – dieptereiniging – epileren – onzuiverheden verwijderen – massage van gezicht, decolleté, nek & schouders – masker – hand-, hoofdhuid- of voetmassage tijdens inwerking van het masker – afgestemde dagverzorging.

DELUXE TREATMENT
75 minuten treatment € 82,00

Een heerlijke uitgebreide treatment waarbij de nadruk ligt op de massages. Deze treatment bestaat uit: Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – dieptereiniging – epileren – onzuiverheden verwijderen – massage van gezicht, decolleté, nek & schouders – masker – hand-, hoofdhuid- en voetmassage tijdens inwerking van het masker – afgestemde dagverzorging.

EXCLUSIVE TREATMENT
90 minuten treatment € 97,00

Een heerlijke uitgebreide treatment waarbij de nadruk ligt op de massages. Deze treatment bestaat uit: Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – dieptereiniging – epileren – onzuiverheden verwijderen – massage van gezicht, decolleté, nek & schouders – masker – hand-, hoofdhuid- en voetmassage tijdens inwerking van het masker – oogverzorging – afgestemde dagverzorging.

ANTI-AGING TREATMENTS

ANTI-AGING DELUXE TREATMENT
75 minuten € 97,00

Een treatment welke de huid verstevigt en lift. Gecombineerd met de anti-aging massage stimuleert het de cel vernieuwing en geeft het de huid volume. De doeltreffende en gerichte werking worden bereikt dankzij de dubbele peeling gecombineerd met vitamine C. Deze treatment bestaat uit: Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – fruitzuurpeeling – serum – hoofdhuidmassage tijdens inwerking van de fruitzuurpeeling – anti-aging masker – handmassage tijdens inwerking van het masker – anti-aging massage – afgestemde dagverzorging.

HORMON-AGING TREATMENT
90 minuten € 118,50

Een treatment om de ongewenste effecten die hormonen met zich meebrengen op zowel de huid als de gemoedstoestand te verminderen. De behandeling gaat het dunner worden van de huid, een extreem droge huid, het verlies van compactheid en een gevoelige huid tegen. Deze treatment bestaat uit: Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – fruitzuurpeeling – hoofdhuidmassage tijdens inwerking van de fruitzuurpeeling – serum – oogverzorging – anti-aging masker – hand-, onderarmmassage tijdens inwerking van het masker – anti-aging massage – afgestemde dagverzorging.

SKIN REGIMEN TREATMENT
URBAN LONGEVITY FACIAL™
60 minuten € 75,00

Deze gepersonaliseerde behandeling verjongt de huid en geest en geeft u een opgeladen gevoel waarmee u de drukte van de dag weer aankunt. De behandeling is ontwikkeld om specifieke stress gerelateerde onvolkomenheden en tekenen van veroudering te corrigeren. Een unieke ervaring voor huid en geest! Deze treatment bestaat uit: Huidanalyse – qi gong welkomstritueel – reiniging – bindweefselroullage – fruitzuurpeeling – afsluitende massage met de skin regimen tripeptide cream.

Alle anti-aging treatments zijn in kuurverband te boeken voor een optimaal resultaat. Vraag naar ons abonnement waarbij je op de 3e treatment een voordeel ontvangt van 50%.

MEN

MEN POWER TREATMENT
60 minuten € 67,00

Wil je er op je best uitzien? Deze high performance behandeling sluit aan op de behoeften van de mannenhuid, of het nu gaat om anti-aging, beschermen, hydrateren, zuiveren of kalmeren. Deze treatment bestaat uit: Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel – reiniging – dieptereiniging – epileren – onzuiverheden verwijderen – massage van gezicht, decolleté, nek & schouders – masker – hand-, hoofdhuid- of voetmassage tijdens inwerking van het masker – afgestemde dagverzorging.

MEN POWER DELUXE TREATMENT
90 minuten € 97,00

Gericht op de belangrijkste zones waar stress zich ophoopt. De Men Power treatment gecombineerd met een hoofdhuid-, rug- en beenmassage zorgt ervoor dat de te hoge spierspanning vermindert en jij je weer energiek voelt.

BODY TREATMENTS

TRANQUILLITY™ RELAX MASSAGE
30 minuten € 37,00
60 minuten € 67,00

Een weldadige treatment, dankzij de bijzondere Tranquillity™ rituelen. Laat je meevoeren door de knedende handen van de beautyspecialist in een ontspannende treatment met een aromatische geurbeleving.

HOTSTONE RELAX MASSAGE
30 minuten € 37,00
60 minuten € 67,00

Tijdens de hotstone massage wordt er gebruik gemaakt van een heerlijke olie en warme, natuurlijke stenen om de spieren te laten ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen. Naast ontspanning zorgt een hotstone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van lichamelijke klachten.

TRANQUILLITY™ PRO-SLEEP MASSAGE
TIME FOR ME!
60 minuten € 67,00

Als het hectische ritme van ons dagelijks leven, stress en slaapgebrek hun tol eisen op uw humeur, uw vitaliteit en uw schoonheid aantasten, dan is het tijd voor de Tranquillity™ Pro-Sleep massage. Een behandeling die met wetenschappers is ontwikkeld om op drie zintuigen te werken: het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rust, een evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideale behandeling bij stress en slapeloosheid. Een absolute ervaring van well-being voor lichaam en geest.

PREGNANCY RELAX MASSAGE
60 minuten € 67,00

Een heerlijke massage voor aanstaande mama’s. Tijdens deze behandeling wordt het gehele lichaam gemasseerd met een olie en komen moeder en de baby heerlijk tot rust. Deze treatment bestaat uit: Gezichtsreiniging – massage voor gelaat en hoofdhuid – rugmassage – arm-, hand- en voetmassage – verzorging van de buik met olie

UPGRADE
Upgrade je behandeling met onderstaande extra’s!
EYES 15 minuten € 16,00
3-voudige werking tegen donkere kringen, opgezwollen ogen en lijntjes rondom de ogen.

DIVERSEN TREATMENTS

Epileren € 14,00
Bovenlip harsen € 21,00
Bovenlip + kin harsen € 21,00
Kin / kaaklijn harsen € 18,00
Verven wimpers € 16,00
Verven wenkbrauwen € 14,00
Epileren & wenkbrauwen verven € 25,00
Wimpers & wenkbrauwen verven € 25,00

Hele benen harsen € 46,00
Onderbenen harsen € 32,00
Armen harsen € 23,00
Bikinilijn harsen € 20,00
Oksels harsen € 19,00
Rug harsen € 29,00

Shellac handen / voeten € 32,50
Shellac handen & voeten € 53,50